login
| EN

Univerza na Primorskem, Univerza v Ljubljani in Institut "Jožef Stefan" so združile moči in letos poleti skupaj organizirajo prvo Evropsko poletno šolo umetne inteligence - ESSAI 2023 pod okriljem Evropskega združenja za umetno inteligenco - EurAI. Šola bo potekala med 24. in 28. julijem 2023 v prostorih Fakultete za računalništvo in informatiko Univerze v Ljubljani.

Na sporedu bo 34 različnih tečajev v sedmih paralelnih sekcijah s tremi različnimi nivoji zahtevnosti (od uvodnih do naprednih). Tečaji bodo pokrivali zelo raznolika področja umetne inteligence. Predavali bodo vrhunski strokovnjaki, ki med drugim prihajajo iz univerz StanfordYale, Washington, Oxford, Cambridge, KU Leuven, TU Darmstadt, rimske Sapienze, francoskega CNRS in tudi iz podjetij, kot so Google Deep MindMicrosoft in VMware Research.

Več o poletni šoli najdete na essai.si.


Zaposleni in študenti UP lahko izkoristite 10% popust* na registracijo. Kodo za popust prejmete na podlagi predprijave preko obrazca na naslovu: https://tinyurl.com/essaiUP

Na podlagi predprijave vam bodo organizatorji na elektronski naslov poslali vašo unikatno kodo za popust, ki jo boste uporabili ob registraciji na ESSAI spletni strani.

Da boste lahko ujeli prijavo po early-bird cenah priporočamo, da obrazec za predprijavo izpolnite do 22. maja.

Registracija vam omogoča dostop do vseh tečajev in predavanj, družabnih dogodkov ob večerih, brezplačnih kosil in coffe-breakov vse dni šole.

Študenti lahko kandidirate za štipendijo za udeležbo na šoli, ki jo razpisuje EurAI. Pogoj za kandidiranje je, da ste člani Slovenskega društva za umetno inteligenco (SLAIS) v katerega se po potrebi lahko brezplačno vključite (http://slais.ijs.si/documents/Pristopna_izjava.html).

Več informacij o štipendiji najdete > TUKAJ

 

Univerza na Primorskem

Inštitut Andrej Marušič
UP IAM

Muzejski trg 2
6000 Koper
Slovenija

tel.: +386 (0)5 611 75 91
fax.: +386 (0)5 611 75 92
e-mail: info@iam.upr.si
Avtorske pravice
Izjava o dostopnosti