login
| EN
četrtek, 24. oktober 2024

Predstavitev projekta UNIK@TT


Center za razvoj in prenos znanja UP CRPZ organizira predstavitev projekta UNIK@TT v ponedeljek, 25. 11. 2024, ob 14. uri, v predavalnici FAMNIT-MP1. 

Predstavljen bo Center za razvoj in prenos znanja (CRPZ) in projekti, ki jih izvajajo, konzorcijski projekt UNIK@TT,  priložnosti medsebojnega sodelovanja med UP FAMNIT in IAM in UP CRPZ pri različnih oblikah prenosov znanja: najave in prijave patentov, svetovanje podjetjem in drugo.

»Konzorcij univerzitetnih pisarn za nadgradnjo kapacitet podpore prenosa znanja (UNIK@TT)« je projekt izbran na javnem razpisu Ministrstva za visoko šolstvo, znanost in inovacije za podporo aktivnosti pisarn za prenos znanja (JR KTO) (Uradni list RS, št. 131/23) in ga sofinancira Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj (ESRR). Organizator dogodka v celoti spoštuje evropske predpise o varstvu podatkov (GDPR), v skladu z njimi bodo osebni podatki varno obdelani in shranjeni pri organizatorju in ne bodo razkriti tretjim osebam.

Univerza na Primorskem

Inštitut Andrej Marušič
UP IAM

Muzejski trg 2
6000 Koper
Slovenija

tel.: +386 (0)5 611 75 91
fax.: +386 (0)5 611 75 92
e-mail: info@iam.upr.si
Avtorske pravice
Izjava o dostopnosti