login
| EN
petek, 28. junij 2024

Predstavite se na ŠTARTUP 2024

Po zelo uspešni drugi izvedbi ŠtartUP dogodka, se tudi letos veselimo novega druženja z vami in našimi študenti. Dobrodošlico vsem študentom ponovno organiziramo v soboto, 5. oktobra, med 10. in 16. uro v Obmorskem parku Žusterna. 

Športno-družabni dogodek bo tudi letos odlična priložnost, da svoje delovanje približate študentom z različnimi aktivnostmi. Lani so se študentje tako navdušeno preizkusili v različnih novih športnih, kulturnih, umetniških in življenjskih panogah in verjamemo, da bo letos prav tako, saj bomo ponovno obisk pri vseh sodelujočih organizacijah zagotovili z zbiranjem žigov na kartončku aktivnosti. 

Študentje bodo tudi letos prejeli manjšo pozornost, zato se že v naprej zahvaljujemo vsem, ki bi si želeli v darilne pakete darovati svoje izdelke ali storitve. Tudi letos pričakujemo približno 500 študentov in mimoidočih, ki se jim želimo za sodelovanje tudi zahvaliti.


Kako lahko sodelujete?

Športna, kulturna in humanitarna društva in druge organizacije lahko sodelujete z aktivnostjo znotraj zbirnega kartončka, pri čemer bodo študenti in mimoidoči aktivno udeleženi v vašo vadbo oz. predstavitev. To je najboljši način, da v trenutku preizkusijo vaše storitve ter se odločijo za morebitni vpis.

Večja in manjša podjetja lahko sodelujete v okviru EXPO kotička, kjer boste predstavljali svoje izdelke in storitve, iskali potencialne kadre, se predstavili širši ciljni javnosti in še mnogo več.

Vsi ostali, ki sicer na dogodku ne želite ali nimate možnosti aktivno sodelovati s predstavitvijo, pa ste vabljeni, da svoje izdelke in storitve v obliki daril prispevate v nagradni sklad srečelova.


Kaj morate narediti?

Do 16. septembra 2024 zbiramo prijave preko spletnega obrazca. Po prejemu prijave vas bomo osebno kontaktirali ter se podrobneje pogovorili in pripravili najboljši način predstavitve in vključitve v program. Svoj prostor na dogodku si zagotovite z izvedbo donacije humanitarnemu društvu Palčica Pomagalčica v višini najmanj 10 € (5 € za humanitarna društva). Donacije se v primeru neprisotnosti ali odpovedi zaradi slabega vremena ne vrača.

Podatki za nakazilo:

Palčica Pomagalčica in dobrodelni škratki, TRR: SI56 0400 1004 7069 045, namen: ŠtartUP za Ujemi svoje sanje. Potrdilo o nakazilu pošljite na szk@upr.si.


Prijavite se sedaj ali stopite v kontakt s Službo za komuniciranje UP na szk@upr.si.

Univerza na Primorskem

Inštitut Andrej Marušič
UP IAM

Muzejski trg 2
6000 Koper
Slovenija

tel.: +386 (0)5 611 75 91
fax.: +386 (0)5 611 75 92
e-mail: info@iam.upr.si
Avtorske pravice
Izjava o dostopnosti