login
| EN

Spoštovani!

Volilna komisija za izvedbo rednih volitev članov UO UP je na 3. redni seji dne 6.5.2011 potrdila »Listo kandidatov za izvolitev članov UO UP iz vrst predstavnikov delavcev, ki opravljajo visokošolsko ali znanstveno raziskovalno dejavnost« in »Listo kandidatov za izvolitev člana UO UP iz vrst predstavnikov drugih delavcev«.

Skladno z rokovnikom za izvedbo volilnih opravil za redne volitve članov UO UP in sklepom volilne komisije si v nadaljevanju preberite oba razglasa. 

Predčasne volitve bodo v četrtek, 26. maja 2011 od 9. do 12. ure na volišču št. 1 v Kopru – v prostorih Armerije, pritličje, Titov trg 4, Koper.

Redne volitve bodo v torek, 31. maja 2011 od 9. do 16. ure na volišču št. 1 v Kopru - v prostorih Armerije, pritličje, Titov trg 4, Koper in na volišču št. 2 v Portorožu, v prostorih UP FTŠ-Turistica, Obala 11/a, Portorož.

Volilni upravičenci na volitvah za člane UO UP so:

1.       Voliti predstavnike univerze iz vrst delavcev, ki opravljajo visokošolsko ali znanstveno raziskovalno dejavnost imajo visokošolski učitelji, znanstveni delavci, visokošolski sodelavci in raziskovalni sodelavci, ki so zaposleni na univerzi in so veljavno izvoljeni v naziv visokošolskega učitelja, znanstvenega delavca, visokošolskega sodelavca ali raziskovalnega sodelavca.

2.       Voliti predstavnika univerze iz vrst drugih delavcev univerze imajo zaposleni na univerzi, ki opravljajo upravno administrativne in strokovno tehnične naloge.

Vpogled v volilne imenikebo skladno z rokovnikom volilnih opravil, možen v kadrovski službi rektorata, od ponedeljka, 23. maja 2011 do torka, 31. maja 2011.

Volilni upravičenci posameznih članic UP volijo:

1.       Na volišču št. 1 v Kopru, v prostorih Armerije, Titov trg 4, bodo volili volilni upravičenci naslednjih članic: UP FHŠ, UP FM, UP FAMNIT, UP PEF, UP VŠZI, UP ZRS, UP PINT, UP ŠD in REKTORAT UP.

2.       Na volišču št. 2 v Portorožu, v prostorih UP FTŠ- Turistica, Obala 11/a, Portorož, bodo volili volilni upravičenci članice: UP FTŠ- Turistica.

Tukaj si poglejte liste kandidatov za nepedagoške in pedagoške delavce in predstavitve kandidatov.

Univerza na Primorskem

Inštitut Andrej Marušič
UP IAM

Muzejski trg 2
6000 Koper
Slovenija

tel.: +386 (0)5 611 75 91
fax.: +386 (0)5 611 75 92
e-mail: info@iam.upr.si
Avtorske pravice
Izjava o dostopnosti