login
| EN

Vabimo vas k sodelovanju na izobraževalno-kariernem festivalu PLAC PRILOŽNOSTI, ki ga organizira Univerza na Primorskem, Kulturno izobraževalno društvo PiNA,  Zavod za zaposlovanje RS (Območna služba Koper) in Svetovalni center Istre.

Plac priložnosti bo prvi tovrsten dogodek v Obalno-kraški regiji in enkratna priložnost, da se mladim predstavite različne izobraževalne ustanove z vašimi programi. Festival bo potekal v četrtek, 17. oktobra 2024, v Dvorani Bonifika v Koprumed 10. in 18. uro.

Organizatorji si želimo osnovnošolcem, srednješolcem in njihovim staršem ponuditi kar se da pester in bogat program.  K predstavitvi vabimo vse izobraževalne in študijske programe, programe usposabljanj in druge izobraževalne možnosti:

• srednje šole,
• visoke šole,
• fakultete vseh slovenskih univerz,
• samostojne visokošolske zavode,
• (nevladne) organizacije,
• druge izobraževalne in poklicne institucije,

Vse razstavljavce vabimo, da se prek SPLETNE PRIJAVNICE prijavite na festival Plac priložnosti

Prijave zbiramo do zapolnitv razstavnih mest oz. najkasneje do 6. septembra 2024. Najmanjši tipski razstavni prostor, ki ga razstavljalci lahko najamete je v velikosti 6 m2 in vključuje sejemske predelne stene, pult, dva barska stola ter napisno tablo s potiskom. Znesek najema tipskega prostora je 250 € (+ DDV). Lahko se odločite tudi za povezan tipski razstavni prostor. Znesek najema dveh enot je 500 € + DDV, treh enot pa 750 € + DDV.


Vse razstavljavce vabimo, da se prek SPLETNE PRIJAVNICE prijavite na festival Plac priložnosti


Univerza na Primorskem

Inštitut Andrej Marušič
UP IAM

Muzejski trg 2
6000 Koper
Slovenija

tel.: +386 (0)5 611 75 91
fax.: +386 (0)5 611 75 92
e-mail: info@iam.upr.si
Avtorske pravice
Izjava o dostopnosti