login
| EN
ponedeljek, 12. december 2011

PRAVILA PODELITVE DARIL

PRAVILA PODELITVE DARIL

ORGANIZATOR
Organizator podelitve daril je Univerza na Primorskem, Inštitut Andrej Marušič (UP IAM), Muzejski trg 2, 6000 Koper (v nadaljevanju: organizator).


POGOJI ZA SODELOVANJE V PODELITVI DARIL

Podelitev daril bo potekala dne 16. decembra 2011.

V podelitvi daril lahko sodelujejo fizične osebe s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji. V podelitvi daril ne morejo sodelovati zaposleni na UP IAM in družinski člani zaposlenih.

Pri žrebanju bodo upoštevane vse fizične osebe, ki so v obdobju od septembra 2010 do decembra 2011 izpolnile informirano soglasje za sodelovanje v študiji in izpolnile vprašalnik SEYLE EVALVACIJSKI VPRAŠALNIK ZA DIJAKE. Vsak sodelujoči lahko dobi le eno nagrado.


ŽREBANJE IN OPIS DARIL

Žrebanje bo izvedeno v prisotnosti predhodno imenovane tričlanske komisije (predsednica komisije bo vodja projekta), dne 16. decembra 2011, v najetih prostorih družbe (Vojkova 25, Ljubljana).

Izid žrebanja, ki ga ugotovi tričlanska komisija, je dokončen.

Izžrebanih bo pet (5) enakovrednih daril, in sicer: 5-krat iPod shuffle 2GB.

Organizator podelitve daril ne prevzema nobenih drugih stroškov razen tistih, ki so opredeljeni v pogojih podelitve daril.


REZULTATI ŽREBANJA IN DOSTAVA DARIL
Seznam dobitnikov nagrad bo objavljen na spletni strani http://www.pint.upr.si/sl/ v roku enega tedna od zaključnega žrebanja.

Dobitniki daril bodo prejeli obvestilo o nagradi in načinu prevzema darila s priporočeno pošto v roku dveh tednov po zaključnem žrebanju. Darila bodo prejeli po pošti. Rok za dvig darila je dva meseca po prejemu obvestila. V kolikor izžrebanci ne posredujejo potrebnih podatkov in/ali ne prevzamejo darila, se darila podelijo naslednjim rezervnim izžrebancem.

Organizator pošlje obvestilo na naslov, ki ga je sodelujoči v raziskavi zapisal na informiranem soglasju. Organizator ne odgovarja za primere napačno ali nepopolno navedenih naslovov.

PODELITEV NAGRAD IN DAJATVE

Daril ni možno zamenjati, ali izplačati v gotovini. Darila niso prenosljiva. Obveznost plačila akontacije dohodnine od  vseh daril poravna organizator. Prejeta darila, katerih vrednost je višja od 42 EUR, organizator prijavi davčni upravi za odmero dohodnine za leto, v katerem bo darilo prevzeto. Dobitniki daril so kot davčni zavezanci dolžni ob prevzemu nagrade predložiti osebne podatke (ime in priimek, naslov in davčno številko).


VAROVANJE PODATKOV

Kdor sodeluje v raziskavi, se s podpisom strinja, da se pridobljeni podatki hranijo na Univerzi na Primorskem, Inštitutu Andrej Marušič (UP IAM). Tako zbrane osebne podatke bo UP IAM skrbno varoval in jih uporabljal v skladu z določili Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS, št. 86/04) ter samo za namen, za katerega so pridobljeni.

Žrebanje bo potekalo na osnovi kod, uporabljenih na vprašalnikih, v rezultatih bodo objavljene le kode prejemnikov daril, prejemniki bodo o prejemu darila obveščeni osebno.

Z osebnimi podatki prejemnikov daril bodo seznanjeni: tričlanska komisija žrebanja, ena zaposlena v tajništvi UP IAM in ena zaposlena v računovodstvu UP IAM, ki bodo podpisali izjavo o varovanju osebnih podatkov prejemnikov daril.


PRAVILA PODELITVE DARIL


Pravila podelitve daril so na voljo na spletni strani http://www.pint.upr.si/sl/. Šteje se, da je sodelujoči v podelitvi daril s pravili seznanjen in jih sprejema.

V primeru kakršnegakoli spora ali nejasnosti glede vsebine Pravil podelitve daril štejejo pravila, objavljena na spletni strani http://www.pint.upr.si/sl/ za prevladujoča glede na vse druge objave pravil v tiskani, elektronski ali drugi obliki.

Univerza na Primorskem

Inštitut Andrej Marušič
UP IAM

Muzejski trg 2
6000 Koper
Slovenija

tel.: +386 (0)5 611 75 91
fax.: +386 (0)5 611 75 92
e-mail: info@iam.upr.si
Avtorske pravice
Izjava o dostopnosti