login
| EN

V sredo, 19. oktobra 2022, od 9.00 do 16.30, bo v Avli Fakultete za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije (UP Famnit) potekal zaključni dogodek Erasmus+ projekta GrowthMinds.

Mednarodna konferenca "Growth Mindset Teaching in (Higher) Education" je namenjena visokošolskim, osnovnošolskim in srednješolskim učiteljem, šolskim svetovalnim delavcem in vsem izobraževalcem odraslih. Na dogodku boste imeli priložnost spoznati različne metode, orodja in dobre prakse pri poučevanju študentov različnih smeri ter se udeležiti različnih vsebinskih diskusij na temo razvojne miselnosti.

Dogodek bo potekal v angleščini in je brezplačen za vse udeležence.

Prijavnica in program dogodka sta na voljo na povezavi. Več o projektu na www.unigrowthminds.eu


O projektu GrowthMinds

Mednarodni projekt GrowthMinds, katerega nosilni partner je UP FAMNIT, obsega vrsto aktivnosti, s katerimi bodo lahko pedagoški delavci na univerzitetni ravni razvili nove kompetence za uporabo t. i. koncepta growth mindset (v prevodu: razvojne miselnosti) pri svojem delu.

Cilj projekta je povečati kakovost učnega procesa z uporabo novih učnih tehnik, sofinancira pa ga Evropska unija v okviru programa Erasmus+ KA203 - programa za izobraževanje, usposabljanje, mladino in šport.

Dvoletni projekt, ki ga vodi predstojnik Centra za pozitivno psihologijo doc. dr. Kristijan Musek Lešnik, se je pričel 1. novembra 2020 in vključuje univerzitetne učitelje ter študente, za katere so bile oblikovane posebne izobraževalne vsebine in treningi.

Skupni delež sofinanciranja znaša 171.459 EUR.

Sodelujoči partnerji na projektu so:
STEP Inštitut Zavod za psihologijo dela in podjetništvo (Slovenija),
Balıkesir University (Turčija),
University of Medicine and Pharmacy of Târgu Mureş (Romunija) in
University of Klagenfurt (Avstrija).
 

 

 

Univerza na Primorskem

Inštitut Andrej Marušič
UP IAM

Muzejski trg 2
6000 Koper
Slovenija

tel.: +386 (0)5 611 75 91
fax.: +386 (0)5 611 75 92
e-mail: info@iam.upr.si
Avtorske pravice
Izjava o dostopnosti