login
| EN

Na konferenci EICS (Engineering Interactive Computing Systems), ki se je konec junija odvijala v mestu Valbonne, Francija, je članek »Solids on Soli: Millimetre-Wave Radar Sensing through Materials« prejel častno omembo. Nagrado je prevzel eden izmed avtorjev, izr. prof. dr. Klen Čopič Pucihar z Oddelka za informacijske znanosti in tehnologije UP Famnit.

Nagrado je prevzel eden izmed avtorjev, izr. prof. dr. Klen Čopič Pucihar z Oddelka za informacijske znanosti in tehnologije UP Famnit. Avtorji članka so asist. Nuwan T. Attygalleizr. prof. dr. Matjaž Kljun (oba z Oddelka za informacijske znanosti in tehnologije UP Famnit), prof. dr. Christian Sandor (Univerza Pariz-Saclay) in izr. prof. dr. Luis A. Leiva (Univerza v Luksemburgu).

EICS je letna mednarodna konferenca, posvečena inženiringu uporabnih in učinkovitih interaktivnih računalniških sistemov. Večina predstavljenega raziskovalnega dela se osredotoča na metode, procese, tehnike in orodja, ki podpirajo specifikacijo, načrtovanje, razvoj in uvajanje interaktivnih sistemov. Zbornik konference izdaja ACM (Association for Computing Machinery) in je objavljen v ACM Digital Library. Celoten članek je dostopen tukaj.

Vsem avtorjem iskreno čestitamo!

Prof. dr. Philippe Palanque z Univerze Paul Sabatier (Toulouse III) in
izr. prof. dr. Klen Čopič Pucihar ob predaji nagrade.

 

Univerza na Primorskem

Inštitut Andrej Marušič
UP IAM

Muzejski trg 2
6000 Koper
Slovenija

tel.: +386 (0)5 611 75 91
fax.: +386 (0)5 611 75 92
e-mail: info@iam.upr.si
Avtorske pravice
Izjava o dostopnosti