login
| EN

Ste že reciklirali staro leseno pohištvo? Ste tudi vi med vedno večjim številom navdušencev, ki odkupujejo odsluženo leseno pohištvo in ga z reciklažo povrnejo v življenje?

Na Inštitutu Andrej Marušič Univerze na Primorskem sodelujemo v mednarodnem projektu*, katerega namen je razviti in oceniti tehnike za pretvorbo recikliranega lesa večjih dimenzij v nove, masivne lesne produkte. S tem želimo zbrati čim več uporabnih informacij in tako povečati izkoristek lesa.

Naš inštitut je v projektu odgovoren za izdelavo modela logistike ravnanja z odsluženim lesom, zato nam bo vaša pomoč izjemno dobrodošla. Vabimo vas, da prek povezave izpolnite anketo, ki vam bo vzela le 3 minute časa:  http://survey.famnit.upr.si/index.php/636178?lang=sl.

Zahvaljujemo se vam za sodelovanje. Rezultate bomo v kratkem objavili na spletni strani: http://carewood.eu/, na kateri se lahko seznanite z našim področjem dela in aktivnostmi, ki jih izvajamo v okviru projektov, povezanih z lesom. 


* WoodWisdom-ERA-net+ projektu, Cascading Recovered Wood (CaReWood), ki ga vodiTechnische Universität München iz Nemčije (http://www.holz.wzw.tum.de/). 

Univerza na Primorskem

Inštitut Andrej Marušič
UP IAM

Muzejski trg 2
6000 Koper
Slovenija

tel.: +386 (0)5 611 75 91
fax.: +386 (0)5 611 75 92
e-mail: info@iam.upr.si
Avtorske pravice
Izjava o dostopnosti