login
| EN

GDSC Primorska organizira Famnitov Hackathon 2.0 na UNIVERZITETNI ravni. Hackathon je več kot le tekmovanje - je priložnost, da razširite svoje znanje, se povežete s strokovnjaki in pridobite izkušnje, ki bodo odlična popotnica za vašo prihodnjo kariero.

Dogodek bo potekal 27.-28. maja 2023 v Famnitovi Avli, na naslovu Glagoljaška 8, Koper. Odprt je za vse študente Univerze na Primorskem, zato ste dobrodošli, ne glede vašo smer vpisa oz. študija. Nekaj ​​dni pred dogodkom boste imeli priložnost sestaviti ekipe na uvodnem dogodku.

S samo 50 razpoložljivimi mesti je to edinstvena priložnost, da pokažete svoje sposobnosti, se povežete s kolegi študenti in se učite od vodilnih v industriji. Ne pozabite na finančne nagrade, ki jih sponzorirajo Zemanta, Gamanza, Dinit in druga vrhunska podjetja.

​Med 29-urnim dogodkom boste imeli priložnost delati na eni od treh aktualnih tematik in zgraditi inovativen projekt z ekipo podobno mislečih vrstnikov. In da se boste napolnili z energijo za izziv, smo v sodelovanju s sponzorji poskrbeli tudi za bogat zajtrk.

Prijavite se lahko do 21. maja 2023. Prijavni obrazec najdete > TUKAJ.

Se vidimo na Famnitovem Hackathonu 2.0! 

 

Univerza na Primorskem

Inštitut Andrej Marušič
UP IAM

Muzejski trg 2
6000 Koper
Slovenija

tel.: +386 (0)5 611 75 91
fax.: +386 (0)5 611 75 92
e-mail: info@iam.upr.si
Avtorske pravice
Izjava o dostopnosti