login
| EN
ponedeljek, 6. november 2023

Delavnica osnov avdio-video produkcije

Karierni center UP organizira brezplačno delavnico Osnove AV produkcije: Montaža z že pripravljenim materialom v sredo, 8. novembra 2023 med 14. in 17. uro v Santorijevi sobi, Rektorat UP. Delavnico vodi Damjan Muhič.

Delavnice avdio-video produkcije ponujajo udeležencem priložnost, da se poglobijo v svet ustvarjanja avdio video vsebin. Razdeljene so v tri sklope, ki pokrivajo različne vidike produkcije.

Delavnice nudijo interaktivno in spodbudno okolje, kjer udeleženci pridobijo dragocene veščine in znanje na področju montaže,  snemanja in produkcije videov. Ne glede na izkušnje, se lahko vsakdo pridruži in razširi svoje sposobnosti v ustvarjalnem svetu avdio-video produkcije.

V prvem sklopu se udeleženci naučijo osnov montaže video posnetkov s pomočjo že obstoječega materiala. S poudarkom na programski opremi za urejanje videoposnetkov se udeleženci seznanijo z različnimi tehnikami urejanja, prehodi, vstavljanjem zvoka in vizualnimi učinki. S praktičnimi vajami in strokovnim vodstvom pridobijo veščine, ki jih potrebujejo za ustvarjanje profesionalnih montažnih projektov.

Več informacij najdete na povezavi.

Univerza na Primorskem

Inštitut Andrej Marušič
UP IAM

Muzejski trg 2
6000 Koper
Slovenija

tel.: +386 (0)5 611 75 91
fax.: +386 (0)5 611 75 92
e-mail: info@iam.upr.si
Avtorske pravice
Izjava o dostopnosti