login
| EN

Akademija Novega evropskega Bauhausa (NEB Academy) je vodilna pobuda Evropske komisije, katere namen je pospešiti nadgradnjo znanj in prekvalifikacijo strokovnjakov s področja arhitekture, gradbeništva in inženirstva (ACE) ter podobnih področij. Z mrežo vozlišč za usposabljanje po vsej Evropi združujejo regionalne kompetence in omogočajo dostop do vsebin o trajnostnosti, krožnosti in znanju o biotskih materialih. Močno partnerstvo univerz, regionalnih centrov za usposabljanje, organov oblasti in evropskih organizacij je predstavilo delovanje konzorcija NEBA Alliance in pričelo soustvarjati to novo platformo za gradbeni sektor.

Danes, 9. aprila 2024, so na UP Famnit pozdravili še eno doktorico znanosti.

ponedeljek, 8. april 2024

Teden Alumni UP 2024

Teden Alumni UP je namenjen spodbujanju povezav med generacijami, profesorji, raziskovalci, študenti in partnerji skupnosti. V živo in na spletu bodo potekale številne delavnice, predavanja ter druge ustvarjalne in multidisciplinarne vsebine. Pridružite se nam!

// Za več informacij >> KLIK //

Evropska komisija bo v Bruslju med 9. in 13. aprilom 2024 organizirala drugi festival Novega evropskega Bauhausa. Med udeleženci bo tudi dr. Andreja Kutnar, direktorica InnoRenew CoE in koordinatorka Akademije Novega evropskega Bauhausa (NEBA), evropska komisarka Iliana Ivanova pa bo tudi uradno otvorila Akademijo NEBA, ki jo vodi Univerza na Primorskem.


Na UP IAM je razpisano prosto delovno mesto H017004 RAZISKOVALEC za področje Psihologija. Delovno razmerje bo sklenjeno s polnim časom, 40 ur na teden (100 %), za določen čas enega leta in s trimesečnim poskusnim delom. Pričetek dela je predviden s 1. majem 2024.

Kandidatke in kandidati lahko pisne ponudbe z življenjepisom in dokazili o izpolnjevanju pogojev pošljejo na e-naslov razpisi.famnitiam@upr.si.

Rok prijave je 17. april 2024. 

Danes, 2. aprila 2024, so na UP Famnit pozdravili še enega doktorja znanosti. 

Univerza na Primorskem iščem študenta/ko pri projektnem vodenju projekta NEBA Alliance, ki ga koordinira Univerza na Primorskem, vendar se formalno izvaja na Inštitutu Andrej Marušič.


Že veš kam naprej? Poznaš vse svoje možnosti? Si željan novega znanja, pa se ti zdi, da si za študij že prestar? Pridi in se pozanimaj! 


Univerza na Primorskem pripravlja že drugi sejem magistrskih in doktorskih študijskih programov “UPgrade! - razširi svoje znanje”, ki bo potekal v sredo, 17. aprila med 11. in 17. uro na Muzejskem trgu ob UP Famnit. 


Oddelka za matematiko FAMNIT in IAM Univerze na Primorskem iščeta vrhunskega raziskovalca na začetku kariere za podoktorsko mesto na področju strukturne in algoritmične teorije grafov, v povezavi z raziskovalnim projektom prof. dr. Martina Milaniča "Onkraj redkosti: razredi grafov and širinski parametri", ki ga financira ARIS.

Univerza na Primorskem

Inštitut Andrej Marušič
UP IAM

Muzejski trg 2
6000 Koper
Slovenija

tel.: +386 (0)5 611 75 91
fax.: +386 (0)5 611 75 92
e-mail: info@iam.upr.si
Avtorske pravice
Izjava o dostopnosti