login
| EN

Erasmus+ projekt FTDCHE/Sollertia združuje 5 članic univerz, poleg Univerze na Primorskem, še Univerza v Malagi, Politehnična univerza v Bukarešti, Univerza Leuven-Limburg in Državna univerza uporabnih znanosti Šiauliai. Skupaj sodelujejo s ciljem spodbujanja transverzalnih digitalnih kompetenc v visokem šolstvu.


Volilna komisija za izvedbo rednih volitev rektorja Univerze na Primorskem je na 2. redni seji, dne 24. 4. 2023, odprla prejete kandidature za rektorja UP. Na podlagi prejetih, popolnih in pravočasnih kandidatur, je pripravila Listo kandidatov:


Volilna komisija za izvedbo rednih volitev članov Upravnega odbora Univerze na Primorskem je na 1. redni seji 18. 4. 2023, prejela in odprla kandidature za člane Upravnega odbora Univerze na Primorskem.


Včerajšnja otvoritvena slovesnost je zaznamovala začetek Evropske dekliške matematične olimpijade. Letos na tekmovanju sodeluje 214 tekmovalk iz 54 držav, z veseljem pa opažamo, da se prestižnemu tekmovanju pridružuje tudi več držav izven Evrope.


Vljudno vabljeni na šesto letošnje predavanje z naslovom "Kako vemo, kaj vemo", v sredo, 19. aprila 2023, ob 18. uri. Predavanje bo potekalo v Veliki predavalnici 3, UP FAMNIT in preko videokonferenčne povezave ZOOM. Predavala bo Dr. Katja Berčič iz UL FMF.


Danes, sta UP IAM in UP Famnit Volilni komisiji za izvedbo rednih volitev rektorja Univerze na Primorskem, posredovali kandidaturo prof. dr. Klavdije Kutnar za rektorico UP za mandat 2023-2027.

 

sreda, 5. april 2023

Psihološka svetovalnica UP


Prijazno vabimo vse študente Univerze na Primorskem v novo vpostavljeno psihološko svetovalnico, ki deluje v okviru UP pod vodstvom UP FAMNIT Oddelka za psihologijo. Svetovalnica nudi psihološko podporo v obliki individualnih srečanj vsem študentom univerze. V svetovalnici delujejo usposobljeni svetovalci, ki so vključeni v redno strokovno supervizijo.

Rektorica Univerze na Primorskem, prof. dr. Klavdija Kutnar, je sprejela Sklep o razpisu rednih volitev članov Upravnega odbora Univerze na Primorskem. Sestavni del Sklepa o razpisu je Rokovnik za izvedbo volilnih opravil.

Univerza na Primorskem

Inštitut Andrej Marušič
UP IAM

Muzejski trg 2
6000 Koper
Slovenija

tel.: +386 (0)5 611 75 91
fax.: +386 (0)5 611 75 92
e-mail: info@iam.upr.si
Avtorske pravice
Izjava o dostopnosti