login
| EN

INNORENEW COE IN UNIVERZA NA PRIMORSKEM ORGANIZIRATA KONFERENCO O OBNOVLJIVIH MATERIALIH TER NJIHOVI UPORABI PRI USTVARJANJU TRAJNOSTNIH ZGRADB. 

V raziskovalnem inštitutu InnoRenew CoE in Univerzi na Primorskem, vljudno vabijo k oddaji prispevkov in aktivnem sodelovanju na Mednarodni konferenci InnoRenew CoE 2024 (IRIC2024). Oddaja povzetkov je podaljšana vse do 24. maja 2024. Konferenca bo potekala že šesto leto zapored, in sicer v stavbi inštituta InnoRenew CoE v Izoli, od 11. do 12. septembra 2024.

Konferenca IRIC2024 je priložnost za celovito izmenjavo znanja in razpravo o vedi obnovljivih materialov, namenjenih razvijanju grajenega okolja, ki ugodno vpliva na človekovo zdravje in okolje, pa tudi o inovacijah na tem področju.

Letošnji tematski sklopi zajemajo temo požarne varnosti v lesenih stavbah, trajnosti in energetske učinkovitosti stavb, stavbnega ovoja, oblikovanja za dobro počutje ljudi, inovativnih rešitev IT za odličnost v stavbah, napredne proizvodne tehnologije za prihodnost grajenega okolja ter Novega evropskega Bauhausa za napredek grajenega okolja.

Osredni govorec IRIC2024 je Pablo van der Lugt, mednarodni strokovnjak s področja krožnega gospodarstva in obnovljivih materialov ter strasten zagovornik visoko zmogljivih materialov na biološki osnovi, ki ponujajo izjemno priložnost za prehod v bolj trajnostno družbo. Udeležencem konference bo predstavil prihodnost gradbeništva, ki po njegovem mnenju sloni na uporabi naravnih in bio materialov.

Vljudno vabljeni k oddaji prispevkov, ki je možna vse do 24. maja 2024. Obiščite spletno stran IRIC2024 za več informacij.

Univerza na Primorskem

Inštitut Andrej Marušič
UP IAM

Muzejski trg 2
6000 Koper
Slovenija

tel.: +386 (0)5 611 75 91
fax.: +386 (0)5 611 75 92
e-mail: info@iam.upr.si
Avtorske pravice
Izjava o dostopnosti