login
| EN

Dr. Andreja Kutnar, redna profesorica na Univerzi na Primorskem in direktorica InnoRenew CoE, je bila prejšnji teden imenovana za članico Strokovnega sveta Pametne stavbe in dom z lesno verigo (SRIP PSiDL), in sicer za obdobje treh let, od 10. 6. 2021 do 9. 6. 2024.

Strateško razvojno-inovacijsko partnerstvo Pametne stavbe in dom z lesno verigo (SRIP PSiDL) predstavlja eno izmed devetih ključnih dolgoročnih razvojnih partnerstev v podporo Strategiji pametne specializacije Slovenije (S4), katere ambicija je, da Slovenija na nišnih področjih preide od sledilca do soustvarjalca globalnih trendov. Primarni cilj SRIP je vzpostaviti odprto, operativno in hitro prilagodljivo podporno okolje, ki bo s povezovanjem in ustvarjanjem sinergij med različnimi deležniki spodbujalo podjetja in druge deležnike k visoki produktivnosti in uspešnem trženju konkurenčnih izdelkov in rešitev s področja pametnih stavb in doma na evropskem in globalnem trgu.

Raziskovalni inštitut InnoRenew CoE je tudi član SRIP PSiDL in tako prispeva k razvoju pametne specializacije v Sloveniji.

Čestitke!

Univerza na Primorskem

Inštitut Andrej Marušič
UP IAM

Muzejski trg 2
6000 Koper
Slovenija

tel.: +386 (0)5 611 75 91
fax.: +386 (0)5 611 75 92
e-mail: info@iam.upr.si
Avtorske pravice
Izjava o dostopnosti