login
| EN
sreda, 20. december 2023

Obisk dedka Mraza za zaposlene UP

Z lanskim letom je tudi obisk dedka Mraza postal dogodek, ki združuje in povezuje vse zaposlene na UP na enotnem dogodku, hkrati pa se spletajo vezi tudi med otroki zaposlenih. Dogodek je bil, tako kot lani, zaznamovan s humanitarnostjo, saj so otroci pod jelko ob prihodu pustili darila za dobrodelno akcijo Radia Capris (Hladilnik toplega srca), ki jo naša univerza že tradicionalno podpira.

Otroci so si gledališko predstavo »Sreča se z delitvijo veča«, ki so jo pripravili in odigrali študentke in študenti UP PEF, ogledali v ponedeljek in torek v praznično okrašeni avli fakultete UP Famnit. Zgodba o Ježku, ki s prijatelji skupaj zgradijo hiško in organizirajo piknik, podaja pozitivno sporočilo, da se z delitvijo svojih negativnih občutkov teh znebimo, medtem ko se sreča povečuje. V vlogi dedka Mraza je tudi letos odlično nastopil izr. prof. dr. Stanko Pelc (UP FHŠ, UP PEF).

Zahvaljujemo se sodelujočim študentom: Tjaša Udovč, Pija Sever, Eli Čeligon, Meta Velilkonja, Erazem Skuk, Nika Gros, Eva Erazem, Urban Švigelj, Manca Erjavec, Maruša Mlakar, Ema Gnidovec in Luka Verdnik.

  

Univerza na Primorskem

Inštitut Andrej Marušič
UP IAM

Muzejski trg 2
6000 Koper
Slovenija

tel.: +386 (0)5 611 75 91
fax.: +386 (0)5 611 75 92
e-mail: info@iam.upr.si
Avtorske pravice
Izjava o dostopnosti